Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Τοξότης 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Το 2011 είναι χρονιά - σταθμός για εσάς καθώς οι κοσμικές επιδράσεις θα αφυπνίσουν τις πιο καλές πλευρές του χαρακτήρα σας, την αισιοδοξία, τη χαρά και την εσωτερική σας δύναμη. Τώρα έφθασε η στιγμή να στηριχθείτε στην πίστη σας και να τη μεταδώσετε σε όσους μπορείτε. Το ζώδιό σας έχει αναλάβει το έργο της επέκτασης κι εσείς πρέπει να αποκτήσετε τα πνευματικά τέκνα που θα τα εκπαιδεύσετε να αισιοδοξούν, να συγχωρούν και να αναβιβάζουν τη συνειδητότητά τους.

Η εκκίνηση της χρονιάς με την Ηλιακή έκλειψη (στις 4/1) στον Αιγόκερω, θα είναι αγχωτική καθώς θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες, έκτακτα έξοδα ή μειωμένα έσοδα, που θα προκαλέσουν φοβίες.
Ωστόσο, στις 7 Ιανουαρίου θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο χαρωπά θέματα, όπως ο έρωτας, οι παρέες, η διασκέδαση. Στη συνέχεια η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο (16/1) θα λειτουργήσει καταλυτικά κατά των φόβων ενώ ο Ήλιος που θα τον ακολουθήσει στις 20 θα σας βάλει στη διαδικασία να μπείτε δυναμικά στη δράση.
Στις 22 Ιανουαρίου απογειώνεστε για μία πτήση που θα σας μείνει αξέχαστη καθώς ο πλανήτης που σας κυβερνά, ο Δίας, θα μπεί στον Κριό και αρχικά θα είναι σαν να παίρνετε μια μεγάλη ανάσα Συμπαντικής, θετικής ενέργειας. Μέχρι τις 4 Ιουνίου που ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό θα έχετε τη διάθεση και το χρόνο να δημιουργήσετε, να αξιοποιήσετε την τύχη σας, να ερωτευτείτε. Αν είστε σε εγρήγορση για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, το βέβαιο είναι ότι η ζωή σας θα αλλάξει, θα γίνει πιο φωτεινή.
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Κρόνος θα παραμείνει όλη τη χρονιά στο Ζυγό, θέση από την οποία επιδρά θετικά στο ζώδιό σας, στέλνοντας το μήνυμα ότι όποιος δουλέψει σκληρά, θα μπορέσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Ο Φλεβάρης προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις, επαφές με άτομα που κατέχουν θέσεις - κλειδιά, συζητήσεις για συνεργασίες και ερωτικές περιπέτειες! Ωστόσο, τα Συμπαντικά βεγγαλικά θα πυροδοτηθούν για σας στις 12 Μαρτίου που ο Ουρανός θα μπει οριστικά και αμετάκλητα στον Κριό για να φέρει τις ευχάριστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα στους Τοξότες που έχετε γενέθλια τον Νοέμβριο.

Σημαντική πλανητική μετακίνηση για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί 22 - 25 Νοεμβρίου ή έχετε πλανήτες στις τρεις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας είναι η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να συμβούν τα γεγονότα ή να βγουν στην επιφάνεια οι τραυματικές εμπειρίες σας που θα σας κάνουν να νιώσετε μετέωροι. Πιθανό επίσης είναι να ονειροπολήσετε, να υπερβείτε τα όρια της αισιοδοξίας και να χάσετε τη σχέση σας με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να "χτίσετε παλάτια στην άμμο" γι αυτό να προσέχετε τις κίνήσεις σας. Ωστόσο, ακόμη κι αν παρεκτραπείτε, θα υπάρχει πάντα κάποια δύναμη που θα σας προστατεύει. 
Τοξοτάκια το πολύ δύσκολο 2011 είναι μια καλή χρονιά για σας. Αν είστε λίγο προσεκτικοί τον Απρίλιο με τον ανάδρομο Ερμή, εστιασμένοι στις δουλειές σας τον Μάιο και πολύ προσεκτικοί τον Ιούνιο που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις στο ζωδιακό σας άξονα, το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα κλείσει με τις καλύτερες προοπτικές και αφήνοντάς σας μια γλυκιά γεύση αισιοδοξίας, πίστης, χαράς.

Ντάλα καλοκαίρι στο δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου δεν θα αποφύγετε κάποιες εντάσεις καθώς η έκλειψη της 1ης Ιουλίου θα δώσει ένα χτύπημα στα οικονομικά σας ενώ οι διελεύσεις του Αυγούστου δεν επιτρέπουν τίποτε άλλο εκτός από τις διακοπές και τη φυγή από μία αγχωτική, πιεστική καθημερινότητα.
Πολύ δουλειά αναμένεται το Σεπτέμβρη αλλά από τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη φαίνεται ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς καθώς διαφαίνονται κάποιες αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε με σωφροσύνη μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Από τις 19/11 μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να κρατήσετε μία άκρως συντηρητική στάση καθώς οι εκλείψεις στο ζωδιακό σας άξονα και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας υπόσχονται μόνο ανατρεπτικές καταστάσεις και καθυστερήσεις.

Το 2011 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για όλους σας! Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι πέρα από τα προσωπικά σας συμφέροντα που θα έχετε την ευκαιρία να υποστηρίξετε, καλείστε να διδάξετε τις αρετές της πίστης, της αισιοδοξίας, της συγχώρεσης και των θετικών σκέψεων. Και μη θεωρήσετε αδύναμους τους εαυτούς σας γιατί ακόμη κι αν επηρεάσετε έστω και ένα άτομο, το κέρδος σας θα είναι μεγάλο καθώς μαζί με αυτό θα έχετε βάλει και τη δική σας ψυχή στο Κοσμικό Πυρ της κάθαρσης. Το Σύμπαν σας καλεί να ανοίξετε το κέντρο της καρδιάς, της Αγάπης και της Πνευματικότητας...

Σμάρω Σωτηράκη