Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η Πανσέληνος του Γενάρη


Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 και ώρα Ελλάδας 8:17 πμ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τη Σελήνη στον λέοντα.
Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου σε γεωγραφικές συντεταγμένες της Αθήνας εχει ωροσκόπο υδροχόο σε σύνοδο με τον πλάνο Ποσειδώνα που σημαίνει ότι θα υπάρχει μία ομιχλώδης ατμόσφαιρα, θα ακούσουμε πολλά ψέματα από τους πολιτικούς, μπορεί να προκύψει κάποιο σκάνδαλο που να σχετίζεται με φάρμακα, πετρέλαια ή ναρκωτικές ουσίες. Επίσης, ελλοχεύουν οι κίνδυνοι πλημμυρών λόγω καταρακτώδους βροχής.

Ο Ήλιος της Πανσελήνου βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο. Τα σκάνδαλα και οι ίντριγκες θα έχουν τη τιμητική τους ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθεί μία απελητική κατάσταση γύρω από κάποιο πολιτικό πρόσωπο ή ένα άτομο που έχει διακριθεί κοινωνικά λόγω μεγάλου αξιώματος.
Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ήλιος στον δωδέκατο δείχνει ροπή στην εσωστρέφεια, στο άγχος, στον φόβο.

Η Σελήνη στον λέοντα, στον έκτο οίκο θα πραγματοποιήσει μία όψη συνόδου με τον ανάδρομο Άρη, δημιουργώντας υπερένταση. Οι ιώσεις και -γενικότερα- τα μεταδοτικά νοσήματα θα έχουν πρόσφορο έδαφος για να εξαπλωθούν, γεγονός που ενισχύεται και από τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της Πανσελήνου.

Το δυσοίωνο τετράγωνο Κρόνου - Πλούτωνα ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο (Κρόνος) και τον ένατο οίκο (Πλούτωνας) της Πανσελήνου που σημαίνει ότι οι πιέσεις που θα δεχθούμε από το εξωτερικό και από τυχόν παραβάσεις που έχουμε διαπράξει ως χώρα, θα είναι ακόμη πιο έντονες.

Βοηθητικό στοιχείο αποτελεί ο Δίας στον πρώτο οίκο της Πανσελήνου, ο οποίος μπορεί να μας σώσει από τα χειρότερα, φωτίζοντας το τούνελ και δείχνοντας κάποιες διεξόδους, έστω και στο παρά πέντε της καταστραφής.

Υπενθυμίζω ότι εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτόν τον Δία στους ιχθείς για να στείλουμε τις θετικές μας σκέψεις εκεί που θέλουμε και πρέπει.

Σμάρω Σωτηράκη