Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
14 - 20 Μαΐου 2018
Νέα Σελήνη στον Ταύρο



Πλούσια σε αστρολογικά φαινόμενα καθώς είναι αυτή η εβδομάδα, εγκυμονεί πολλά γεγονότα και το απολύτως βέβαιο είναι ότι θα τη νιώσουμε «γεμάτη», δεν θα βαρεθούμε.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη 15 Μαΐου στον Ταύρο, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία είναι βοηθητική για να μεταμορφωθούμε, να απαλλαγούμε από πράγματα και καταστάσεις που μπλοκάρουν το υποσυνείδητό μας και μας κρατούν δέσμιους φόβων. Αυτή η Νέα Σελήνη μας προτρέπει να διεισδύσουμε στα άδυτα του εαυτού μας, να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή, να αποκαλύψουμε την αλήθειά μας και να την υποστηρίξουμε.

Η σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση του 2018, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, πραγματοποιείται την Τρίτη 15 Μαΐου. Οι αλλαγές που θα φέρει ο Ουρανός στον Ταύρο είναι πολλές και πολυεπίπεδες και, σίγουρα, θα έχουμε να λέμε και να γράφουμε για τις όψεις που θα σχηματίσει κατά τη συγκεκριμένη διέλευση…
Ωστόσο, προς το παρόν, θα πρέπει να σταθούμε στο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και που θα συνεχιστεί ακόμη πιο επικίνδυνο καθώς, πλέον, θα πραγματοποιείται σε σταθερά ζώδια. 
Την Τετάρτη 16 Μαΐου ο  Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα «κολλήσει» καθώς θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του προς το τέλος του Ιούνη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν αυτοί οι δύο πλανήτες, είναι λίαν επικίνδυνο καθώς προκαλεί εντάσεις, έριδες, υπερβολές, νεύρα, ατυχήματα. Πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να αποφύγουμε ατυχείς συγκυρίες και προβλήματα που είναι πιθανό να δημιουργηθούν σε σχέσεις και συνεργασίες. Με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι όσοι έχουν γεννηθεί στις πρώτες ημέρες των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) ή έχουν πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις πρώτες μοίρες των σταθερών.

Το Σάββατο 19 Μαΐου η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα μας εξωθήσει να δώσουμε προτεραιότητα στα συναισθήματά μας, θα μας σιγοντάρει στο να αναζητήσουμε πιο αγαπησιάρικες αγκαλιές, άτομα που θα μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα ευνοήσει τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).



Σμάρω Σωτηράκη