Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2013
Σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15 - 21/9/2013


Καλή εβδομάδα σε ρυθμούς φθινοπωρινούς με τον Ερμή να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό! Η όψη είναι ενδιαφέρουσα καθώς εκτινάζει τα μυαλά σε άλλα μήκη κύματος. Ευφυείς όλου του κόσμου ενωθείτε: οι ουρανοί είναι δικοί σας! Για όσους μπορούν να αντέξουν μεγάλες δόσεις ηλεκτρικής ενέργειας να διαπερνούν τον εγκέφαλό τους, η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό είναι μια καλή όψη που θα τους δώσει έμπνευση, ενόραση, ακόμη μεγαλύτερη οξυδέρκεια και γρήγορη αντίληψη.
Αν, όμως, δεν γίνει καλή διαχείριση της όψης, τότε θα έχουμε ένταση, νεύρα ή ακόμη και την τάση να περιμένουμε κάποιον να μας κάνει το νευρικό σύστημα σμπαράλια με σκοπό να δικαιολογήσουμε το γεγονός ότι δεν μπορούμε να τακτοποιήσουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις μας.

Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε μία σύνοδο που κορυφώνεται την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μια συνάντηση που θα γίνει στο Σκορπιό και μάλιστα με τον Κρόνο να σχηματίζει αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα και να είναι πανίσχυρος. Φαίνεται ότι έχουμε να ακούσουμε ακόμη πιο δυσοίωνες ειδήσεις για την οικονομία. Ας μην ξεχνάμε ότι η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου ισχύει και τη στιγμή της Πανσελήνου (ερμηνεύεται παρακάτω). 
Σε προσωπικά ωροσκόπια και ιδιαίτερα σε αυτά που ενεργοποιεί όψεις και θέσεις που σχετίζονται με τον έρωτα, τα συναισθήματα, τις σχέσεις, τα οικονομικά, μπορεί να φέρει δυσκολίες ή ένα πρόσκαιρο "πάγωμα" της ατμόσφαιρας κι αν είναι η όψη - κερασάκι στην τούρτα ενός ωροσκοπίου που βάλλεται ήδη, δεν αποκλείεται να φέρει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου 2013 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων. 
Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθήνας, μας δίνει ωροσκόπο στον Τοξότη και τα Φώτα (Ήλιο - Σελήνη) στον άξονα ενάτου - τρίτου. Με λίγα λόγια τα κύρια θέματά της είναι τα πανεπιστήμια, οι μεταφορές, οι εισαγωγές και εξαγωγές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Σε σύγκριση με τον αστρολογικό χάρτης της Ελλάδας (Στον εσωτερικό κύκλο  της φωτογραφίας έχουμε το χάρτη της Ελλάδας και στον εξωτερικό της Πανσελήνου), βλέπουμε ότι η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα πέμπτου - ενδεκάτου της χώρας μας που σχετίζεται με την παιδεία, τον αθλητισμό, τους υπουργούς, το κοινοβούλιο και το νομοθετικό έργο του κοινοβουλίου. 

Αρχικά η αντίθεση του ωροσκόπου της Πανσελήνου με τη Σελήνη της Ελλάδας δεν προμηνύει ευχάριστες ειδήσεις για τον ελληνικό λαό, για την ομαδική ψυχή μας. 
Ο Άρης της Πανσελήνου σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο της Ελλάδας και ενεργοποιεί τη γενέθλια αντίθεσή του Κρόνου με τον Ήλιο της που σημαίνει ότι αυτή η περίοδος εγκυμονεί πιέσεις, καινούργιες τρύπες στο ζωνάρι που έχουμε βαρεθεί να το σφίγγουμε, νέα οδυνηρά μέτρα και αναλγησία του συστήματος κατά του μέσου Έλληνα πολίτη.
Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου του ωροσκοπίου της Πανσελήνου πέφτει στον έκτο οίκο της Ελλάδας που σχετίζεται με την εργατική τάξη, τις δημόσιες υπηρεσίες και τη δημόσια υγεία!
Εν κατακλείδι οι περικοπές θα συνεχίζουν να γίνονται ακριβώς εκεί που δεν θα έπρεπε: στους τομείς της παιδείας και της δημόσιας υγείας, στους πενιχρούς μισθούς και στις συντάξεις. 
Και δυστυχώς ο Ποσειδώνας που βρίσκεται σε σύνοδο με τον ενδέκατο οίκο της Ελλάδας, γίνεται τροφή προς κατανάλωση των κυβερνώντων καθώς μόνο την αρνητική του λειτουργία υιοθετούν που είναι τα ψέματα, το παιχνίδι με τους φόβους μας και η ενίσχυση του κάθε λαμόγιου εξυπηρετεί τα συμφέροντα όσων πλουτίζουν από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια κρίση.

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από την Πανσέληνο και τις όψεις της εβδομάδας. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη