Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Σεμινάριο Καρμικής Αστρολογίας: "Οι Δεσμοί του Πεπρωμένου"


Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, 4:30 - 9:30 μμ, η Σμάρω Σωτηράκη και ο Θανάσης Ματσώτας θα εισηγηθούν το σεμινάριο Καρμικής Αστρολογίας "Οι Δεσμοί του Πεπρωμένου".

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται τόσο σε όσους θέλουν να εντρυφήσουν στα πιο βαθιά πεδία της αστρολογίας όσο και σε όσους ενδιαφέρονται απλά να κατανοήσουν το νόμο του κάρμα μέσα από την ατραπό της αστρολογίας. 

Τα υπαρξιακά ερωτήματα και η αναζήτηση της Αλήθειας είναι φυσικό να απασχολούν όσους έχουν τη συνειδητότητα να κατανοήσουν ότι πέρα από τον υλικό κόσμο στη γήινη διάσταση, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, ένας πνευματικός κόσμος στον οποίο ανήκουμε.
Η Καρμική Αστρολογία απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στα χαρακτηριστικά που φέρουμε από εμπειρίες που έχουμε βιώσει ως ψυχές στην αέναη πορεία μας. Μέσα από την καρμική ανάλυση ενός ωροσκοπίου διακρίνουμε τους φόβους, τα προτερήματα, τα ελαττώματα, τα ταλέντα και τις διεξότητες που κομίζουμε ως ψυχές στην τωρινή μας ενσάρκωση. Μαθαίνουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να βελτιωθούμε ως άνθρωποι και ποιος είναι ο πνευματικός μας προορισμός.

Στο διήμερο βιωματικό σεμινάριο καρμικής αστρολογίας θα σας διδάξουμε με απλό τρόπο τη μελέτη των ωροσκοπίων πάνω στο νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος (νόμος του κάρμα).
Θα διεισδύσουμε στα αστρολογικά αρχέτυπα του κάρμα για να μάθουμε πώς λειτουργούν αυτά στον προσωπικό μας χάρτη. Θα κατανοήσουμε ποιος είναι ο προορισμός μας και πώς θα φθάσουμε σε αυτόν, αξιοποιώντας τα ταλέντα που κομίζουμε από τις πρότερες εμπειρίες μας και επισημαίνοντας ποια είναι αυτά που μας κρατούν σε απόσταση από τον πνευματικό μας στόχο.


Συνοπτικά θα παρουσιαστούν τα εξής:
  • Δεσμοί της Σελήνης
  • Κρόνος
  • Πλούτωνας
  • Ανάδρομοι Πλανήτες
  • Δωδέκατος οίκος
Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακόμη κι αν δεν έχετε γνώσεις αστρολογίας. Αρκεί να σας ενδιαφέρει η αστρολογία, να έχετε υπαρξιακά ερωτήματα και να επιδιώκετε την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωσή σας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210-8020230.
Επειδή φροντίζουμε ώστε τα σεμινάριά μας να είναι πάντα ολιγομελή, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Στα διαλείμματα θα προσφέρεται καφές ή τσάι με τα συνοδευτικά τους σνάκ.
Ώρα προσέλευσης: 4:00 μμ.




Σμάρω Σωτηράκη