Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17 - 23/3/2013 & οι Σκέψεις μου με Αφορμή τις Όψεις των Ημερών


Εξαπάτηση του Κυπριακού λαού και κούρεμα των καταθέσεών τους. Ειδήσεις βίας εναντίον των πολιτών της Ευρωζώνης. Σαφέστατα κακή διαχείριση των πόρων εκ μέρους των "ιθυνόντων" (στην περίπτωσή μας -δυστυχώς- συνώνυμο των ψευτών, των κλεφτών, των ανήθικων και ανυπόληπτων πολιτικών που υπηρετούν τα αφεντικά τους, τις τράπεζες). Εξαθλίωση και καταπάτηση κεκτημένων δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες των γονέων μας, των παππούδων μας, των προγόνων μας. Κι όλα αυτά για να μη χάσουν οι τράπεζες, για να συντηρήσουν τα υπερκέρδη τους, για να μην υπάρχει καμιά ελπίδα να ζήσουμε ελεύθεροι από τις αδηφάγες δαγκάνες τους.

Ειλικρινά δεν χαίρομαι επειδή οι προβλέψεις μου βγαίνουν αληθινές. Αντίθετα, λυπάμαι επειδή ξέρω ότι εμείς, οι λαοί ψηφίσαμε αυτούς τους χαμερπείς υπηρέτες των τραπεζών, τα ανθρωπάρια με τη μηδενική γενναιότητα και ηθική που εξαπατούν τους ψηφοφόρους τους. 
Και τώρα θέτω το ερώτημα: μας καθρεφτίζουν; Γιατί αν δεν μας καθρεφτίζουν, τι δουλειά έχουν στις βουλές της Ευρώπης; Κι αν μας καθρεφτίζουν (γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση) που βρίσκεται η ανθρωπότητα; Πώς λειτουργεί η ανθρώπινη συνείδηση; Τι συμβαίνει στη μαζική ψυχή;

Δεν θλίβομαι επειδή γίνονται όσα γίνονται από αυτούς που τα κάνουν. Ήταν αναμενόμενα. Κι αν οι αστρολογικές μου γνώσεις μου επέτρεπαν να τα φαντάζομαι χρόνια πριν, σήμερα κάθε νοήμων ον ξέρει πώς θα αντιδράσουν με μαθηματική ακρίβεια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν χρειάζεται να είσαι αστρολόγος για να ξέρεις ότι οι συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές, οι συγκεκριμένοι ψήφοι θα επιφέρουν με μαθηματική ακρίβεια το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. 

Άρα...
Θλίβομαι επειδή οι συμπολίτες μου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ψηφίζουν άβουλα, απαίδευτα, ασυνείδητα. 
Θλίβομαι επειδή δεν μπορούν να διακρίνουν τίποτε περισσότερο από αυτά που τους λένε οι μέχρι τώρα αποδεδειγμένοι ψεύτες (ας μην ξεχνάμε ότι έχουν αποκαλύψει τα προσωπεία τους εδώ και χρόνια).
Θλίβομαι από το γεγονός ότι τα μικρά, παιδαριώδη και απόλυτα εγωκεντρικά συμφέροντα είναι πιο σημαντικά από τους χιλιάδες ανέργους, τους άστεγους, τα παιδιά μας που έρχονται να παραλάβουν καμμένη γη.
Τέλος θλίβομαι και νιώθω αποτροπιασμό από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή μας κυβερνά ο φόβος και τα αποτελέσματά του. Το κενό που υπάρχει καθώς επίσης και η έλλειψη εμπνευσμένων ηγετών, οφείλεται στην ανυπαρξία ελπίδας. Ο φόβος νικάει. Τα όργανα των τραπεζών παίζουν ένα αδυσώπητο παιχνίδι με τους φόβους μας. Και τελικά μας κυβερνάει παρέα με όλο το σινάφι του: την καχυποψία, το κενό, την αδιαλλαξία, τη μετριότητα, την έλλειψη αλληλεγγύης, την έλλειψη κατανόησης, την κατάλυση της συνείδησης, τη δειλία.
Γιατί; Γιατί το επιτρέπουμε; Παιδική απορία ή εύλογο ερώτημα ενηλίκου που δεν ανέχεται να τον εμπαίζουν;

...Ωστόσο, είμαι ρομαντική. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Ελπίζω για τη στιγμή που αυτή η εξαθλίωση, ο πάτος της κατηφόρας μας, θα γίνει η αφορμή για την αφύπνιση. Το θέμα είναι πόσους συνανθρώπους μας θα πρέπει να θυσιάσουμε για κάτι τέτοιο; Τι δεν καταλαβαίνουμε; 

Μετά τον Άρη που οδεύει ολοταχώς στη σύνοδό του με τον Ουρανό και στην εκρηκτική ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα, την Τετάρτη θα μπει στον Κριό και ο Ήλιος ενώ την Παρασκευή η Αφροδίτη.
Ηφαίστεια όλου του κόσμου ενωθείτε. Όχι μόνο φυσικά αλλά και ψυχικά!!! 
Για τα ψυχικά ίσως και να έχουμε ένα μεγάλο κέρδος: την αφύπνιση των συνειδήσεων. 
Για τα φυσικά ηφαίστεια που μαζεύουν πολύ μάγμα όπως και η ψυχή της ανθρωπότητας, για σεισμούς ή για εκρήξεις σε εργοστάσια ή για σοβαρά ατυχήματα, ας ευχηθούμε να μην σας τα λέω καλά...

Για την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, την παγκόσμια ημέρα της αστρολογίας και την εαρινή ισημερία, θα επανέλθω με νέο μου άρθρο. 

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις όψεις αυτών των ημερών. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη