Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Εισήγηση της Σμάρως Σωτηράκη στην Εκδήλωση του "Πάμε Αστρολογία" για το Ωροσκόπιο της Ελλάδας




O Αστρολογικός Σύλλογος του "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ" διοργάνωσε εκδήλωση στις 3/2/2013 στην έδρα του, για το ωροσκόπιο της Ελλάδας.
Oι ομιλητές Σμάρω Σωτηράκη, Αναστασία Ιωαννίδου, Γιάννης Μπαρδόπουλος, Γιάννης Ριζόπουλος και Θανάσης Ματσώτας, αναφέρθηκαν πάνω στον τρόπο που δουλεύει αυτός ο χάρτης αλλά και της μεταπολίτευσης, προβαίνοντας και στις προβλέψεις που αφορούν στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Ελληνοαμερικανίδα αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρακώστας, μέλος της ISAR (Διεθνούς ομοσπονδίας αστρολογικής έρευνας και μελέτης) και πρόεδρος της OPA (Οργάνωσης για την επαγγελματική αστρολογία).
Ο σχολιασμός της στην προσωπική της σελίδα στο facebook είναι άκρως περιγραφικός: 
Τhis was an enlightening evening with intelligent, insightful information on Greece and her future.
Τhe Greek astrologers who spoke were excellent. Wish I could have shared this with my colleagues in the US and abroad! You will be seeing more Greeks in astrology in the near future. Something we can all look forward to!

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δημήτρη Κορωνάκη για την βιντεοσκόπηση και την επιμέλεια των βίντεο. Περισσότερα βίντεο αλλά και άρθρα του θα βρείτε στο ιστολόγιο του http://ouranitsa.blogspot.gr/.

Σμάρω Σωτηράκη