Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 4 - 10/11/2012 & Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη


Οι εντάσεις και η ακαμψία, ιδιαίτερα στο πολιτικό σκηνικό, θα είναι χαρακτηριστικό του Νοέμβρη καθώς ο Ερμής αρχίζει οσονούπω και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 7/11 την ανάδρομη πορεία του. Στις 14/11 θα έχουμε μια έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό ενώ στις 28/11 θα έχουμε μια έκλειψη Σελήνης στον άξονα Τοξότη - Διδύμων.
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται τρομακτικά αλλά, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο δεν είναι, αρκεί να ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε. Δυστυχώς η ημιμάθεια στην αστρολογία εξωθεί πολλούς να σπέρνουν το φόβο κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος ή έχουμε εκλείψεις. 
Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες περιόδους οι ενέργειες είναι πιο φορτισμένες και ελλοχεύουν κίνδυνοι αλλά, το τονίζω και πάλι, όλα είναι θέμα διαχείρισης. 

Προς το παρόν, θα ασχοληθούμε με τον ανάδρομο Ερμή, του οποίου η ανάδρομη κίνηση είναι χρήσιμη για να κάνουμε μια ανασκόπηση των τεκταινομένων και να προβούμε στις απαραίτητες αναθεωρήσεις που θα καθαρίσουν το τοπίο μας και θα μας εξασφαλίσουν ασφάλεια και επιτυχία. Αν θέλετε να διαβάσετε ένα πλήρες άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή πατήστε εδώ.

Με λίγα λόγια, αξιοποιείστε τη Δευτέρα και την Τρίτη για να κάνετε τις πιο σημαντικές σας κινήσεις και, από την Τετάρτη, αρχίσετε την ανασκόπηση, την ενδοσκόπηση, την αυτοκριτική και τις αναθεωρήσεις όπου και όταν χρειάζονται.

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από το Ζυγό σχηματίζει ένα τρίγωνο με το Δία από τους Διδύμους, το οποίο είναι θετικό για συζητήσεις, συναλλαγές και, κυρίως, ερωτικά παιχνίδια. Τα φλερτ, η ανάγκη για διασκέδαση, οι προσπάθειες για να γεφυρωθούν αποστάσεις στα ζευγάρια, είναι ότι καλύτερο με μια τέτοια όψη που αξίζει να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε μιαν ανάσα από την κρίση, τα μέτρα και το πολύ ομιχλώδες πολιτικό σκηνικό.

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη

Έπονται αναρτήσεις για τις εκλείψεις...