Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19 - 25/8/2012, Ήλιος στην Παρθένο & Άρης στο Σκορπιό

Artist: Soa Lee

Κάτω από τη σκιώδη κατάσταση που δημιουργεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, όψη που απεικονίζει τις διεθνείς πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, η εβδομάδα αρχίζει με ευχάριστες όψεις, οι οποίες -τουλάχιστον επί των προσωπικών ζητημάτων- θα δημιουργήσουν μια καλύτερη ατμόσφαιρα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και το εξάγωνό του με το Δία δίνουν έμπνευση και διάθεση για επικοινωνία. Είναι οι θετικές αστρολογικές συγκυρίες για ταξίδια, διασκέδαση, για συναναστροφές με ομοϊδεάτες ή για να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο, φιλικό κλίμα στις παρέες. Θα το αξιοποιήσετε στο έπακρον όσοι δεν φοβηθείτε να υιοθετήσετε πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις κι όσοι προσπαθήσετε να τις βάλετε σε εφαρμογή στη δουλειά σας. 

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη δίνει δύναμη, ευεξία, ζωτικότητα και το σύνθημα για δράση. Ωστόσο, επιτρέπει τη δράση που να είναι συμβατή με τα "θέλω" μας γι αυτό σπεύστε να βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί και είναι ρεαλιστικό για να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να το επιτύχετε.

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Αυγούστου, ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο, θέση από την οποία σημαίνει τη λήξη των διακοπών, της ανεμελείας, της καλοπέρασης και δίνει το σύνθημα να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας, να εστιαστούμε στις δουλειές, να επανέλθουμε στη πεζή καθημερινότητά μας.
Με την είσοδό του στην Παρθένο, η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι τετράγωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης και αντίθεση με τον Ποσειδώνα που σημαίνει ότι καλό θα ήταν να αναβάλλετε τα δυναμικά ξεκινήματα για την επόμενη εβδομάδα, ιδιαίτερα αν πρόκειται να δεσμευτείτε σε κάτι καινούργιο. Να θυμάστε ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να αποτελέσει το πέπλο που θα καλύψει την ευθυκρισία σας.

Ο Άρης μπαίνει στο Σκορπιό το απόγευμα της Πέμπτης 23 Αυγούστου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Από το Σκορπιό ο Άρης μας βάζει στη διαδικασία να εξωτερικεύσουμε συναισθήματα, πάθη, συμπλέγματα και επιθυμίες. Σε πρακτικό επίπεδο μας εξωθεί στο να ασχοληθούμε με οικονομικές υποθέσεις.
Η πρώτη όψη που δημιουργεί με την είσοδό του στο Σκορπιό ο Άρης, είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα, το οποίο ευνοεί τους καλλιτέχνες και όσους χρειάζονται την έμπνευση για τη δουλειά τους. Ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός, ο αισθησιασμός θα είναι διάχυτοι στην ατμόσφαιρα.

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις όψεις της εβδομάδας και τις εισόδους του Ήλιου στην Παρθένο και του Άρη στο Σκορπιό. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ. 

Σμάρω Σωτηράκη