Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12 - 18/8/2012 & η Νέα Σελήνη με τα Τερτίπια της Αφροδίτης & τη Σύνοδο Άρη - Κρόνου

Raphael Labro: Ave Maria

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου, στην πιο γιορτινή και τεμπέλικη εβδομάδα του καλοκαιριού, την εβδομάδα που γιορτάζεται η Παναγία και που συνήθως οι περισσότεροι βρισκόμαστε είτε νοερώς είτε ολοσχερώς σε άλλες διαστάσεις, σε άλλη γη, άλλα μέρη...
Ωστόσο, φαίνεται ότι η πιο ανέμελη εβδομάδα του χρόνου, φέτος κρύβει κάποιες παγίδες και θα ήταν προτιμότερο να τις γνωρίζουμε για να μπορέσουμε να τις αποφύγουμε αν, βεβαίως, κάτι τέτοιο είναι έφικτο.
Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα σύστημα όψεων μεγάλης έντασης καθώς ενισχύει το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα με την παρουσία της, μετρατρέποντάς το σε ταυ τετράγωνο. Τα αποτελέσματα αυτής της όψης που ενεργοποιεί τα μεγαθήρια, δεν θα είναι πρόσκαιρα αλλά θα έχουν επιπτώσεις για αρκετό καιρό.

Σε ότι αφορά στην οικονομία, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι οι χειρισμοί που γίνονται είναι παιδαριώδεις και ότι τα πράγματα οδεύουν ολοένα και προς το χειρότερο. Κι έτσι όπως ΔΕΝ αντιδρά η κυβέρνηση της χώρας μας, δεν χρειάζεται να είστε αστρολόγοι για να το καταλάβετε. 

Ωστόσο, εκεί που αξίζει τον κόπο να εστιαστούμε είναι στο γεγονός ότι οι πλανήτες αντιπροσωπεύουν Κοσμικές Αρχές, οι οποίες λειτουργούν όχι με σκοπό να καταστρέψουν το δυτικό πολιτισμό με έναν τρίτο παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο. Η δράση τους αποτελεί τον καθρέπτη του σήμερα, στο οποίο φθάσαμε εξαρτημένοι από τα υλικά αγαθά, μέσα στη μέθη του εύκολου πλουτισμού, απροβλημάτιστοι για το ποια είναι η ουσία των πραγμάτων, έρμαια ενός συστήματος που εξυπηρετούσε μόνο τον εαυτό του, θύματα των τραπεζών και αυτών που τις υπηρετούν.
Τώρα που βλέπουμε τα αποτελέσματα της αδιαφορίας μας, της συνενοχής μας (γιατί "ο σιωπών δοκεί συναινείν", όπως έλεγε ο Σωκράτης), της συμμετοχής μας σε όλο αυτό το ολοκαύτωμα, καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. Και αυτό θα γίνει μόνο αν καταλάβουμε την ουσία του θέματος, αν συνειδητοποιήσουμε ότι εξυπηρετώντας αποκλειστικά το προσωπικό μας συμφέρον, αποκομμένοι από τους συνανθρώπους μας, δεν θα κερδίσουμε απολύτως τίποτε. Καιρός να διευρύνουμε τις συνειδήσεις μας και να επανεξετάσουμε τις ανάγκες μας, τις επιθυμίες μας, τις προτεραιότητές μας. Να αναβιβάσουμε τις συνειδήσεις μας και να αποβάλλουμε τις εξαρτήσεις από κάποιες ανάγκες που δεν είναι πραγματικές αλλά μας τις έχουν εμφυσήσει με τις τέλειες διαφημίσεις τους και με Γκαιμπελικές μεθόδους για να μας έχουν εξαρτημένους από χρέη. Σκεφτείτε την κρίση όχι μόνο ως μία μεγάλη δυστυχία αλλά και ως μία ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι. Σκεφτείτε ότι ο Πλούτωνας και ο Ουρανός σπέρνουν την καταστροφή αλλά στο Σύμπαν τίποτε δεν πεθαίνει. Όλα μεταλλάσσονται. Ας τους αξιοποιήσουμε για να μεταλλαχθούμε κι εμείς σε πιο ουσιαστικούς ανθρώπους, με πιο διευρυμένες συνειδήσεις.

Ο Άρης συναντά τον Κρόνο στο Ζυγό, σε μια σύνοδο που θυμίζει crash test της ανθρωπότητας με τη μοίρα της. Το Σύμπαν κρούει τον κώδωνα! Ο πλανήτης της δράσης (Άρης) βρίσκεται στο ζώδιο στο οποίο δεν ξέρει πώς να δράσει άμεσα και δυναμικά με τον κυρίαρχο του Κάρμα (Κρόνο) να τον "πνίγει" καθώς αυτός βρίσκεται στο πιο δυνατό του περιβάλλον, εκεί που μας διδάσκει την ορθή κρίση, από εκεί που μας εξωθεί στο να συνειδητοποιήσουμε ότι η ορθή κρίση υφίσταται μόνο αν γνωρίζουμε το γράμμα του Νόμου. Και φυσικά εδώ δεν μιλάμε για το νόμο που τιμωρεί το Γιάννη Αγιάννη επειδή έκλεψε για να φάει, δοξάζοντας τον Ιαβέρη που πεισματικά κυνηγά εκείνον, αφήνοντας τους πραγματικούς κλέφτες του πλούτου του πλανήτη μας αλλά και των συνειδήσεών μας να αλωνίζουν και να συνεχίζουν το "έργο" τους. Μιλάμε για το Νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, για το γεγονός ότι κάθε πράξη μας αποτελεί την αιτία για μια επόμενη κατάσταση που θα βιώσουμε. 

Τέλος, την Παρασκευή θα έχουμε τη Νέα Σελήνη στις 25 μοίρες του Λέοντα. Η Νέα Σελήνη, με συντεταγμένες Αθήνας, πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο που σχετίζεται με τα μνημόνια, τις συμφωνίες με τα κράτη του εξωτερικού, τους έχθρους ή τους συμμάχους μας. Το εξάγωνό της με τη σύνοδο Άρη - Κρόνου δείχνει μια "βοήθεια" αλλά με ανάληψη ευθυνών που θα αποτελέσουν τη Δαμόκλειο σπάθη μας. 
Η σύνοδος Άρη - Κρόνου και το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ισχύουν στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης και εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους, όπως μεγάλα λάθη στις οικονομικές συμφωνίες, "συμμαχίες" που, αργότερα, θα αποδειχθούν χειρότερες κι από εχθρούς, κακή διαχείριση των καταστάσεων. Επίσης με αυτές τις όψεις είναι πιθανές οι φυσικές καταστροφές, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι σεισμοί και οι εκρήξεις ηφαιστείων.
Θετικό είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που φαντάζει στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης και που θα αξιοποιηθεί πλήρως αν κάνουμε την πιο σπουδαία και τρανή επανάσταση: την επανάσταση των συνειδήσεων.

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη με το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού - Πλούτωνα και τη σύνοδο Άρη - Κρόνου. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη