Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8 - 14/7/2012


Ελληνικό καλοκαίρι σκέτη λατρεία! Ήλιος, θάλασσα, ανεμελειά κι όλα αυτά συνδυασμένα με την πίεση που ασκείται από την παγκόσμια οικονομική κρίση. 
Ωστόσο, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, η εποχή αφήνει περισσότερα περιθώρια για θετικές σκέψεις και θα ήταν καλό να προσπαθήσουμε όλοι μας να συντονιστούμε με τη διάθεση της ενότητας, με τις αρετές μας, με τη φωτεινότητα του Ήλιου που κρύβουμε στις καρδιές μας.


Δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτήριζα αυτή την εβδομάδα σαν την περίοδο ηρεμίας πριν ξεσπάσουν "καταιγίδες". Ας μην ξεχνάμε ότι την επόμενη εβδομάδα ενεργοποιείται το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα από τον αδίστακτο Άρη, ο οποίος βρίσκεται στο Ζυγό. Κοινώς πρέπει να δώσουμε πολλή Αγάπη και Φως την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη καθώς φαίνεται ότι αναμένονται δύσκολες καταστάσεις. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσουν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας με τον Άρη, πατήστε εδώ.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια . Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.


Σμάρω Σωτηράκη