Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/7 - 4/8/2012 με τον Ήλιο να μας Χαμογελά & την Πανσέληνο του Λέοντα



Καλή εβδομάδα σε όλους σας! Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μιαν ανάσα πριν να μπει ο Αύγουστος και να δώσει το σύνθημα για την απόλυτη καλοκαιρινή ανάπαυλα! Τα άστρα σιγοντάρουν τους έρωτες, τις επαφές, τις σχέσεις, τα παιχνίδια, τα φλερτ, τη δημιουργικότητα, την τάση μας να γίνουμε και πάλι παιδιά είτε στη μεγάλη αγκαλιά της θάλασσας είτε στην αγκαλιά που μας εμπνέει...


Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό του, στο Λέοντα, στο περιβάλλον απ' όπου μας δίνει τις πιο φωτεινές αποχρώσεις του, απ' όπου μας χαμογελά και μας εξωθεί στο να ακολουθήσουμε την καρδιά μας. Το εξάγωνό του με το Δία και το τρίγωνό του με τον Ουρανό είναι όψεις που "μιλάνε" για κεραυνοβόλους έρωτες, για υπερβολές στο παιχνίδι και στη διασκέδαση, για μία τάση να γυρίζουμε την πλάτη στα πρέπει, πράγμα που η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει.


Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι θετικό για όσους σκέπτονται να σοβαρευτούν σε θέματα καρδιάς ή οικονομικής διαχείρισης.


Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια της εβδομάδς θα είναι η υπέρλαμπρη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2 του μηνός και θα ενισχύσει αυτές τις κάπως πιο ξεκούραστες όψεις. Πάντα υπό την απειλή του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα, το οποίο χρήζει ιδιαίτερα συνειδητοποιημένων ατόμων για να λειτουργήσει αναγεννησιακά και πάντα μέσα σε ένα κλίμα κρίσης, τριτοκοσμικών καταστάσεων και ψυχρού, οικονομικού πολέμου σε όλο το δυτικό κόσμο, αυτή η Πανσέληνος έρχεται να μας δώσει μια ακτίνα φωτός. Με τις πιο αισιόδοξες όψεις της και με τη Σελήνη στον Υδροχόο, το περιβάλλον που μας εξωθεί να βλέπουμε μπροστά, να συνειδητοποιούμε καταστάσεις, να πιστεύουμε περισσότερο στην ενότητα, αυτή η Πανσέληνος θα είναι ένα αεράκι κάθαρσης γι αυτούς που είναι ικανοί να εισπνεύσουν όχι μόνο τη χαρά της ρομάντζας αλλά και την πίστη σε ένα καλύτερο αύριο. Την πίστη ότι είναι στο χέρι μας να φέρουμε την αλλαγή, αρκεί να αποβάλλουμε το φόβο και να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που μπορεί να μας δώσει η ενότητα. Αρκεί να βλέπουμε μπροστά...


Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στις πρώτες μοίρες του Λέοντα. Η όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα τον καθιστά λίγο επικίνδυνο για όσους προσπαθήσουν να κλείσουν τώρα συμφωνίες ή να εμπιστευτούν κάποια άτομα, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Όσοι έχετε στραμμένη την προσοχή σας στα πρακτικά σας θέματα στην καρδιά του καλοκαιριού, να θυμάστε ότι είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι τις 9 Αυγούστου για να υπογράψετε ή να κλείσετε οριστικές συμφωνίες.


Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις αρμονικές όψεις του Ήλιου και από την Πανσέληνο του Λέοντα. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.


Σμάρω Σωτηράκη