Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10 - 16/6/2012 & Δίας στους Διδύμους


Πλούσια σε γεγονότα θα είναι αυτή η εβδομάδα με σημαντικότερο την είσοδο του Δία στους Διδύμους, το απόγευμα της 11ης Ιουνίου 2012. Ο Δίας θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι τις 25 Ιουνίου του 2013 και θα συμμετέχει, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στα πολιτικά γεγονότα που έπονται μετά τις εκλογές. Ωστόσο, σε ένα τέτοιο γεγονός αξίζει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή γι αυτό και θα του αφιερώσω μια εκτενή ανάλυση (για να διαβάσετε την εκτενή ανάλυση του Δία στους Διδύμους πατήστε εδώ).

Μέσα στην εβδομάδα και ιδιαίτερα στο διήμερο Δευτέρας - Τρίτης, ο Ερμής από τον Καρκίνο όπου βρίσκεται, θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο, όψη μεγάλης έντασης και απελευθέρωσης ενεργειών, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Τα σκληρά λόγια, οι αλόγιστες παρορμήσεις, οι εντάσεις και, γενικότερα, η επιθετικότητα, θα στιγματίσουν την επικοινωνία. Ήδη σε πολιτικό επίπεδο οι "σωτήρες"  Μέρκελ, Σόιμπλε, Λαγκάρντ "γαυγίζουν", ανακατεύονται στις εσωτερικές μας υποθέσεις - πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο, δείχνουν το σκληρό, αμείλικτο, άκρως επιθετικό και, βεβαίως, εντελώς φοβισμένο πρόσωπό τους.
Οι αντιπαραθέσεις, τα ψέματα, οι αλήθειες, τα σκάνδαλα, οι διαβολές και οι σωστές απόψεις θα γίνουν ένας αχταρμάς με αυτή την όψη που εγείρει συναισθήματα θυμού και μάλιστα λίγο πριν ρίξουμε την ψήφο μας στις κάλπες. Καλό θα ήταν είτε να κλείσουμε οριστικά τις τηλεοράσεις είτε να φιλτράρουμε όχι μόνο στη λογική αλλά και στις καρδιές μας αυτά που μας λένε, προκειμένου να σχηματίσουμε ο καθένας τη δική του γνώμη και άποψη. Στόχος των περισσοτέρων πολιτικών και αρκετών μεγαλοδημοσιογράφων είναι να μας κάνουν φερέφωνά τους, δουλικά που θα εκξυπηρετούμε τις δικές τους ανάγκες αλλά ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε ότι είμαστε συνειδητά όντα και όχι άλογη μάζα.
Ας μην ξεχνάμε ότι το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τους Ουρανό και Πλούτωνα μας εξωθεί στο να διεισδύσουμε πιο βαθειά μέσα μας. Να κάνουμε μια πιο σωστή διαχείριση του θυμού μας, να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί σε ότι αφορά την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, ατομικά, συλλογικά, ως έλληνες. Να αποφασίσουμε να αντιδράσουμε όχι με φωνές ή κλάματα αλλά με την αναβίβαση της συνειδητότητάς μας, με διεισδυτική σκέψη, με διαίσθηση, με ενόραση και με απόλυτη ευθύνη.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Επίσης, αναλύεται το πώς θα επηρεάσει, σε γενικές γραμμές, ο Δίας το κάθε ζώδιο στη χρονιά που θα παραμείνει στους Διδύμους. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη