Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Έκλειψη Ηλίου Μαίου 2012 στους Διδύμους Ελλάδα & Κρίση


Τη Δευτέρα, 21 Μαίου 2012, στις 2:46 πμ, θα πραγματοποιηθεί η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους και συγκεκριμένα στη 0:20 μοίρα τους. 

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι οι εκλείψεις σε καμία περίπτωση δεν γίνονται επειδή ένα Σύμπαν μισεί τους καημένους τους ανθρώπους και θέλει να τους τιμωρήσει. Είναι περίοδοι έντασης καθώς συγκεντρώνουν μεγατόνους ενέργειας αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό και κακώς παρουσιάζεται ως τέτοιο από μια μερίδα αστρολόγων.
Αν η έκλειψη σε έναν προσωπικό χάρτη σχηματίζει σύνοδο με τα Φώτα (Ήλιο - Σελήνη) ή με άλλον πλανήτη ή μία σκληρή όψη εννοείται ότι θα προκαλέσει εντάσεις, όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις διελεύσεις που σκοπό τους έχουν να μας υποκινήσουν για δράση, να μας αφυπνίσουν, να μας αναγκάσουν να πάρουμε τα γκέμια στα χέρια μας και να γίνουμε όχι οι παρατηρητές της ζωής μας αλλά οι κυρίαρχοί της. Κοινώς, ακόμη και στην αρνητικότερη περίπτωση, θα υπάρξει κάτι εξαιρετικά θετικό, αρκεί να είμαστε ανοικτοί στο να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας και να εναρμονιστούμε με το μήνυμα των πλανητών και των εκλείψεων.
Αν πάλι η έκλειψη μας δίνει θετικές όψεις προς τους πλανήτες μας και κυρίως στα Φώτα, τότε μπορούμε να περιμένουμε μιαν υπέροχη έκπληξη, μια ανατροπή που μόνο θετικά στοιχεία θα μας επιφυλάσσει. Επίσης, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι άτομα που έχουν γεννηθεί σε περιόδους εκλείψεων, απολαμβάνουν τις πιο σημαντικές καταστάσεις της ζωής τους και πάλι σε περιόδους εκλείψεων. 


Με γεωγραφικές συντεταγμένες Αθήνας, η έκλειψη πραγματοποιείται στους Διδύμους και στον τρίτο οίκο του χάρτη της σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Ο τίτλος αυτών των όψεων θα μπορούσε να είναι: Ψεύτες όλου του κόσμου ενωθείτε!!! Αλλά καλό θα ήταν να έχει μιαν ηχηρή απάντηση από πλευράς κόσμου που θα πρέπει να είναι: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ! Η έκλειψη αυτή καταδεικνύει με ένα μοναδικό τρόπο τα ψέματα που ακούμε όλον αυτόν τον καιρό. Ο τρίτος οίκος σχετίζεται με την επικοινωνία, τις μεταφορές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κατασκευασμένα κατά τα συμφέροντα γκάλοπ και άρα καθόλου αληθινά, μακράν της πραγματικότητας. Λασπολογία προς άτομα και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τα αφεντικά Μέρκελ, Σόιμπλε, κλπ. Ψεύτικες απειλές που δεν ισχύουν. Προσπάθεια να κρύψουν το φόβο τους γιατί φοβούνται ακριβώς ότι και οι ξένοι "σωτήρες". "Γαβγίζουν" για να μας τρομάξουν, ακριβώς όπως κάνουν τα πολύ φοβισμένα σκυλιά. Αν ο ελληνικός λαός ξυπνήσει κι αν αντισταθεί στο μνημόνιο και στην πολιτική του εξευτελισμού του, οι πρώτοι που θα πέσουν μέσα στην ίδια τους την παγίδα, είναι αυτοί που τη δημιούργησαν. Γι αυτό χρησιμοποιούν όλες τις Γκαιμπελικές μεθόδους και γι αυτό  έχουν λυσσάξει να μας "σώσουν".

Ωστόσο, με πίστη στη δύναμή μας, στον Θεό της Ελλάδας, στα ιδανικά μας, σαφώς και μπορούμε να προσπαθήσουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο. Ας μην ξεχνάμε ότι η καλή εκδοχή του Ποσειδώνα, αυτή που εμείς θέλουμε να υιοθετήσουμε και να αντιπροσωπεύσουμε, είναι ο ιδεαλισμός, η ενότητα, η ισότητα. Αν πιστέψουμε σε ιδανικά κι αν σταματήσουμε να πιστεύουμε τα πιόνια της εξουσίας, τις ψευτικές ειδήσεις τους και τα άθλια γκάλοπ τους, έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας. Κι εμείς και όλοι οι λαοί. Άλλωστε, ανεξάρτητα σε ποιον οίκο πέφτει η έκλειψη με γεωγραφικές συντεταγμένες άλλων χωρών, το ζώδιο των Διδύμων σχετίζεται με την επικοινωνία. Οπότε, ότι και να επηρεάζει στις άλλες χώρες, σίγουρα παντού "μιλάει" και για τα ψέματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Για την Ελλάδα, όμως, το βροντοφωνάζει.

Χορηγός του Ήλιου και της Σελήνης, δηλαδή ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται η έκλειψη, είναι ο Ερμής. Ο ψεύτης και ο κλέφτης Ερμής, ο master της επικοινωνίας, ο οποίος στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία, στο άκαμπτο ζώδιο του Ταύρου: υπερβολές με μία ισχυρή δόση φόβου και ανασφάλειας, μιας και ο δεύτερος οίκος που βρίσκονται σχετίζεται με την ασφάλεια, τα αποκτήματα, τα χρήματα αλλά και με το σύστημα αξιών. Η σύνοδος Ερμή - Δία σχηματίζει χιαστί με τον Κρόνο. Εδώ διακρίνουμε και πάλι τη μάχη που θα δοθεί καθώς ο Κρόνος κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο της έκλειψης που στη συγκεκριμένη περίπτωση απεικονίζει το σκληρό πρόσωπο των "σωτήρων" αλλά και το σαθρό έδαφος πάνω στο οποίο στηρίζονται, το φόβο της απώλειας που τους διακατέχει. 

Ο Ωροσκόπος της έκλειψης βρίσκεται στους Ιχθείς, δίνοντας την παντοδυναμία στον Ποσειδώνα που κυβερνάει αυτό το ζώδιο!

 Η έκλειψη και ο χάρτης της Ελλάδας
Στο σχήμα που βλέπετε παραπλεύρως, ο εσωτερικός χάρτης είναι της Ελλάδας και ο εξωτερικός της έκλειψης με συντεταγμένες Αθήνας.

Η έκλειψη πέφτει στον πρώτο οίκο της Ελλάδας! Όπως στους προσωπικούς, έτσι και τους κοσμικούς/πολιτικούς αστρολογικούς χάρτες, ο πρώτος οίκος είναι ο πιο σημαντικός καθώς -μεταξύ άλλων- καταδεικνύει το λαό, το υπουργείο εσωτερικών, τον τρόπο που εκφράζονται οι απλοί άνθρωποι ενός κράτους, τις ιδιαιτερότητές τους. Σε αυτό το περιβάλλον έχουμε την απώλεια του Ηλιακού φωτός, την έκλειψη του Ηλίου, στην οποία κυριαρχεί ο Ποσειδώνας. Τα ψέματα για τα οποία σας μιλώ πιο πάνω, πολλαπλασιάστε τα επί 10 και θα έχετε το αποτέλεσμα που δημιουργείται όταν στο παιχνίδι μπει και ο χάρτης της Ελλάδας μας. Ένας λαός χωρίς το άπλετο φως της αισιοδοξίας, της χαράς, της δημιουργίας, στο σκοτάδι της εξαπάτησης και του φόβου που του δημιουργούν.

Φίλοι μου προσοχή: η έκλειψη "θολώνει" την κρίση. Οι σκέψεις δεν είναι καθάριες αλλά μολυσμένες από τις απειλές και τις ανασφάλειες που μας προκαλούν. Πρέπει να εστιαστείτε στην αλήθεια, να αφήσετε το δικό σας φως να λάμψει και να μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάζονται από τις Γκαιμπελικές τακτικές μιας μεγάλης ομάδας δημοσιογράφων - φερέφωνων αυτών που θέλουν να μας υποτάξουν για να επικαρπωθούν τον γεωφυσικό πλούτο της Ελλάδας μας.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου της έκλειψης Ερμής βρίσκεται παρέα με το
Δία στο δωδέκατο οίκο της Ελλάδας. Κρυφοί εχθροί, μυστικά, παρασκήνιο, μυστικές υπηρεσίες, εγκληματικότητα! Ουδέν σχόλιον! Εννοείται ότι πίσω από το προσωπείο του "σωτήρα" βρίσκεται ο απόλυτος εχθρός και φυσικά εννοείται ότι προσπαθούν να μας ρίξουν τη μπανανοφλουδα του φόβου για να μας κυριαρχήσουν. Επίσης είναι ηλίου φαεινότερο το γεγονός ότι το παρασκήνιο και η παραπλάνηση οργιάζουν!!!


Η όψη διαπλοκής, το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα που δυστυχώς η Ελλάδα έχει στο γενέθλιο χάρτη της, δέχεται την επιρροή του τετραγώνου Ουρανού (σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Ελλάδας) με τον Πλούτωνα (σύνοδο με το Δία της Ελλάδας). Προφανώς και με την ενίσχυση του Πλούτωνα στη διαπλοκή, το μέγεθός της αυξάνεται σε επίπεδα χαοτικά. Προφανώς πρόκειται για ένα πανίσχυρο παιχνίδι του τραπεζικού συστήματος και του απόλυτου, άκαμπτου προσώπου της εξουσίας αλλά και σαφώς μπαίνει στο παιχνίδι ένας Ουρανός. Ο Ουρανός των επαναστάσεων, της ελευθερίας, της ισότητος. Ο Ουρανός της αναβίβασης της συνειδητότητας. 
Αν συνδυάσουμε Ουρανό και Ποσειδώνα κι αν δεν επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να είμαστε ένας αριθμός μητρώου της μάζας αλλά ανεξάρτητες προσωπικότητες, σαφώς και έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας. Ο συνδυασμός των δύο αυτών υπερδυνάμεων του ιδεαλισμού και των μεγάλων αλλαγών μπορεί να φέρει τη μεγάλη ανατροπή. Βεβαίως, μέχρι τότε η διαδρομή θα είναι πολύ μεγάλη αλλά με τόσο λιγότερα εμπόδια όσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα συνειδητοποιούν τη δύναμή τους ως ανεξάρτητα όντα, ενεπηρέαστα από την παραπληροφόρηση.

Εν κατακλείδι αυτή η έκλειψη, στης οποίας της επιδράσεις αποφασίστηκαν οι εκλογές (θα γίνουν με τόσο Ποσειδώνα;) και με τις επιδράσεις της θα διεξαχθούν (μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας αναλύσω τους χάρτες των εκλογών), ενέχει το στοιχείο της παραπλάνησης, του φόβου, της εξαπάτησης. Η λύτρωση θα έρθει μόνο αν αξιοποιήσουμε τον Ποσειδώνα για να παράξουμε την ιδεολογία πάνω στην οποία θα στηριχθεί η αντίστασή μας κι αν, με τις ευλογίες του Ουρανού, αντισταθούμε και δείξουμε ότι ξέρουμε καλά πως περισσότερο από εμάς φοβούνται αυτοί. Αυτοί που θέλουν να σώσουν όχι την αξιοπρέπειά τους, όπως εμείς, αλλά το σκοτεινό παιχνίδι τους. 
Θεωρώ ότι οι πολιτικοί που θα παραμείνουν με το κεφάλι ψηλά και θα υποστηρίξουν με πάθος τα πιστεύω τους, θα είναι οι ρυθμιστές των γεγονότων καθώς αυτοί συμβαδίζουν με τις επιταγές του Ουρανού. Άλλωστε, με συντεταγμένες Αθήνας, στο ωροσκόπιο της έκλειψης ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Ελλάδας!!! Λέτε το κάρμα της να είναι πιο ευοίωνο από όσο υπολόγιζαν οι "σωτήρες";;; Μήπως η Ελλάδα συχνά υποφέρει αλλά είναι γεγονός ότι ποτέ δεν πεθαίνει;;;;;

Για την επίδραση της έκλειψης σε κάθε ζώδιο υπάρχει ανάλυση στις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις. Πατήστε εδώ. 

Σμάρω Σωτηράκη

Το θεσπέσιο έργο που κοσμεί την ανάρτησή μου είναι της εξαιρετικής ζωγράφου Μαριάννας Κατσουλίδη που η φιλία της με κάνει πολύ υπερήφανη. Το όνομα του πίνακα είναι: harlequin with guitar. Αν θέλετε να επισκεφτείτε το site της, πατήστε εδώ.