Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/5 - 19/5/2012


Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, εκτός των άλλων όψεων που σχηματίζονται, αρχίζει την ανάδρομη πορεία της η Αφροδίτη και ήδη με ρωτάτε συνεχώς για το τι σημαίνει ανάδρομη Αφροδίτη και αν θα προκαλέσει προβλήματα στην ερωτική και ζωή. Επειδή, δεν σας χαλάω χατήρι, στην ανάδρομη Αφροδίτη θα αφιερώσω μια ολόκληρη ανάρτηση με ένα χορταστικά άρθρο που θα εξηγεί τα πάντα γι αυτήν. (Έχω ήδη αναρτήσει το άρθρο για την ανάδρομη Αφροδίτη. Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε.)

Η εβδομάδα άρχισε με τη σύνοδο Ήλιου - Δία, η οποία προκαλεί μία ευφορία, πιθανώς ακόμη και λόγω υπεραισιοδοξίας. Η όψη δεν αρκεί για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αλλά, τουλάχιστον, λειτουργεί σε προσωπικό επίπεδο κι ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, έχει να προσφέρει κάποιες χαρές.

Το τρίγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Πλούτωνα δίνουν μια ελπίδα να διεισδύσουμε σε αυτά που κρύβονται πίσω από τα επιφαινόμενα, να σκεφτούμε σε βάθος και να δράσουμε ή να αντιδράσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, να αλλάξουμε στάση και νοοτροπία. Ας μην ξεχνάμε ότι, αυτές τις μέρες, εκτός του γεγονότος ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε αντισταθεί στην πολιτική του μνημονίου και της λιτότητας, όλη η Ευρώπη βρίσκεται στους δρόμους και αντιστέκεται στην πολιτική των τραπεζών και των ολίγων ισχυρών που θέλουν να ελέγχουν πλήρως τον πλούτο του πλανήτη. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι αυτές οι αντιστάσεις προέρχονται από τα τρίγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Πλούτωνα. Αυτά βοηθούν στο να συνειδητοποιούμε τις καταστάσεις. Η όψη που έχει προκαλέσει όλη αυτή τη μάχη των λαών και της προόδου ενάντια στο στρατοκρατούμενο, αυστηρό, άκαμπτο πρόσωπο της οικονομικής εξουσίας, οφείλεται στο τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, όψη που θα αναλύσω σε μια επόμενη ανάρτησή μου.   

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και όλες τις όψεις που σας έχω αναλύσει παραπάνω. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ. 


Σμάρω Σωτηράκη