Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα 8 - 14/4/2012

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό "ανάβει τα αίματα" καθώς ευνοεί τις περιπέτειες, τα φλερτ, τα ερωτικά σκιρτίσματα, την εκτόνωση των αισθήσεων. Δηλαδή είναι ότι μας χρειάζεται εν μέσω άνοιξης αφού το ζητούμενο είναι να ξυπνήσουν οι αισθήσεις και να αναζητηθεί η χαρά του έρωτα. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται και συνοδεύονται από πολλές δόσεις ωραιοποίησης και φαντασίας (ας μην ξεχνάμε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς).

Η αντίθεση του Ποσειδώνα με τον Άρη που μέχρι το Μ. Σάββατο θα είναι ανάδρομος, χρήζει προσοχής καθώς προκαλεί σύγχυση, κούραση, αλλεργίες, στεναχώρια. Ωστόσο, έχουμε γιορτές και πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε για λίγο από την πιεστική καθημερινότητά μας, να χαλαρώσουμε, να νιώσουμε καλύτερα. Ας προσέχουμε τις κινήσεις μας, ας αποφύγουμε τις υπερβολές αλλά, τελικά, αν πιούμε το μισό Βόσπορο, ας μην οδηγήσουμε για να μην βγάλουμε την όψη με το χειρότερο τρόπο. 

Γιορτινή ατμόσφαιρα εν μέσω οικονομικής κρίσης. Συχνά ακούω ότι βιώνουμε τη "Μεγάλη Εβδομάδα" του λαού. Ωστόσο, η ανθρωπότητα βιώνει συχνά τέτοιου είδους περιόδους, ίσως επειδή έχει εμμείνει σε αξίες και τροφοδοτεί καταστάσεις που την οδηγούν σε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Ας σκεφτούμε ο καθένας μας ξεχωριστά τις ευθύνες μας, κι ας ανοίξουμε τις καρδιές μας προς την αναγέννηση που έπεται.... Διαβάστε εδώ.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις όψεις που σας έχω αναλύσει παραπάνω. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη