Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25 - 31/3/2012, Ανάδρομος Ερμής & Τετράγωνο Ηλίου - Πλούτωνα

(Life & Death, Μαριάννα Κατσουλίδη)

Φαίνεται ότι ούτε αυτή την εβδομάδα θα βαρεθούμε αφού από προχθές το απόγευμα ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα, μπήκε στους Ιχθείς για να προκαλέσει ακόμη περισσότερη σύγχυση. Δεν μας έφταναν τα χουνέρια που μας έκανε από τον Κριό, τώρα πήγε στους Ιχθείς για να μας αναστατώσει πλήρως. Ωστόσο, η υπόθεση έχει και τα καλά της καθώς τώρα μας δίνεται μια απίθανη ευκαιρία να σκεφτούμε τί έχουμε αφήσει μισοτελειωμένο και να προσπαθήσουμε να το τελειώσουμε οριστικά και αμετάκλητα για να προχωρήσουμε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις. Αν είναι απαραίτητο να προβούμε σε αναθεωρήσεις ή να κλείσουμε οριστικά υποθέσεις, δεν υπάρχει καλύτερη συνθήκη από τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς.
Αν θέλετε να διαβάσετε τι ακριβώς συμβαίνει σε περιόδους που ο Ερμής είναι ανάδρομος, πώς μας επηρεάζει και πώς μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε προς όφελός μας, πατήστε εδώ.

Όλη την εβδομάδα θα ισχύει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, όψη που περικλύει πολλή ενέργεια αλλά εκφράζεται με μεγάλη ένταση. Η όψη αυτή "κεντρίζει" και πάλι την όψη διαπλοκής που υπάρχει στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, το τετράγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα από τον Κριό, τη στιγμή μάλιστα που αυτή η όψη δέχεται την ακριβή σύνοδο του διελαύνοντα Ουρανού πάνω στον Πλούτωνα. Κάτι καίγεται, πυρπολείται, φλέγεται και όσο δεν είναι ορατό, τόσο πιο έντονο εφέ θα κάνει αργότερα. Δεν θα ήταν υπερβολή αν παρομοίαζα την κατάσταση με ένα ηφαίστειο που συγκεντρώνει φλόγα, μάγμα απίστευτης δύναμης, το οποίο περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξεχυθεί και, βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να αφήσει πίσω του συντρίμμια.

Με την παρουσία του Ήλιου στο σκηνικό της γενέθλιας όψης διαπλοκής του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οι διαπλεκόμενοι θα προσπαθήσουν να μας δείξουν ένα πιο γκλαμουράτο πρόσωπο, πράγμα αναμενόμενο εν όψει εκλογών. Ωστόσο, μάλλον ξεχνούν ότι ο Θεός Ήλιος έφερνε τα πάντα στην επιφάνεια, τα φώτιζε με το ανέσπερο Φως του. Ας ελπίσουμε ότι όλοι μας θα είμαστε σε ετοιμότητα να δούμε αυτά που πρέπει να δούμε και να μην τυφλωθούμε και πάλι από τους ψεύτικους προβολείς των υποσχέσεων που θα μας ρίξουν ως δόλωμα για να τους χαρίσουμε την εξουσία που δεν αξίζουν...

Σε προσωπικό επίπεδο αυτή η όψη βγάζει στην επιφάνεια φόβους, τραυματικές εμπειρίες, ανασφάλειες, παράπονα, καταπιεσμένα συναισθήματα που πρέπει να διαχειριστούμε. Μπορεί κάτι τέτοιο να ακούγεται άσχημο αλλά, αν αντιμετωπίσουμε αυτού του είδους τα συναισθήματα, τότε θα λυτρωθούμε και τότε ο Πλούτωνας θα λειτουργήσει ως η Κοσμική Αρχή που θα επιφέρει την αναγέννησή μας...

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμής στους Ιχθείς και από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη

Για να αποκτήσετε μία πληρέστερη εικόνα για τις πλανητικές επιδράσεις αυτών των ημερών, διαβάστε την ερμηνεία του Ουρανού στον Κριό και την ερμηνεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.