Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18 - 24/3/2012 & Νέα Σελήνη στον Κριό


Αύριο το πρωί, 20 Μαρτίου 2012, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Κριού! Έχουμε εαρινή ισημερία, την ουσιαστική πρωτοχρονιά της Φύσης και αξίζει να ευχηθούμε καλή και αναγεννησιακή χρονιά! 

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 16:37, ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό. Θα την χαρακτήριζα εκρηκτική και με πολλές παγίδες καθώς τα Φώτα (Ήλιος - Σελήνη) σχηματίζουν μία στενή σύνοδο πολλών μεγατόνων με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή. 
Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης, με συντεταγμένες Αθήνας, βρίσκεται στην Παρθένο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, γεγονός που "βροντοφωνάζει" ότι θα έχουμε εντάσεις, διασπαστικές ενέργειες και αρκετές φασαρίες. 
Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό "μιλάει" από μόνη της για δύσκολες καταστάσεις και για "περίεργες" ιδέες, πλαισιωμένες από έναν επιφαινόμενο ενθουσιασμό. Παρατηρήστε το χάρτη της Νέας Σελήνης και θα διακρίνετε ότι πραγματοποεί σύνοδο με τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μας σερβίρουν πανηγυρικά σενάρια σε σχέση με την οικονομία, τύπου "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά", μιας και κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι αυτή η αστρολογική συνθήκη για το λαό - Σελήνη. 
Παράλληλα, το ταυ τετράγωνο του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης με το Χείρωνα που κάνει σύνοδο με τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου, δηλώνει ότι θα έχουμε σκληρή παρέμβαση στα εσωτερικά μας ζητήματα από τις δυνάμεις του εξωτερικού που θα πάρουν το προσωπείο του λυτρωτή μας.
Το μεγάλο τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Δία και τη σύνοδο ωροσκόπου - Άρη, δίνει μια ελπίδα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ουσιαστική ισχύς βρίσκεται στο τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Με λίγα λόγια οι διαπλεκόμενοι θα προκαλέσουν ένα κλίμα ευφορίας, μιλώντας και επιτυχίες και δημιουργώντας εντυπώσεις ενώ στην πραγματικότητα το καλό περιτύλιγμά τους μάλλον αποτελεί το Δούρειο Ίππο μας και, δυστυχώς, στην περίπτωσή μας δεν κρύβει γενναίους πολεμιστές αλλά θρασύδειλα ανθρωπάρια κρυμένα πίσω από αριθμούς...

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ. 

Σμάρω Σωτηράκη