Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η Νέα Σύγχρονη Αστρολογική Eγκυκλοπαίδεια - Δεύτερος Τόμος

Μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρίες η 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε. ετοίμασε 16 αστρολογικούς τόμους με προσεγμένη και ιδιαίτερη εικονογράφηση και κείμενα που ξεπερνούν κάθε άλλη αστρολογική προσέγγιση.

Σήμερα κυκλοφόρησε στα περίπτερα ο δεύτερος τόμος "Πλανήτες & Ζώδια". Καινοτομία του τόμου είναι το γεγονός ότι στο κεφάλαιο "πλανήτες στα ζώδια", οι πλανήτες έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να σας μιλήσουν οι ίδιοι για το πώς εκφράζονται μέσα από  κάθε ζώδιο. Σας υπόσχομαι ότι όχι μόνο θα μάθατε αλλά και θα απολαύσετε. Οι επόμενοι τόμοι θα κυκλοφορούν από την επόμενη Παρασκευή και κάθε Παρασκευή, για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το ακόλουθο link

Σε αυτόν τον τόμο γράφουν οι Θανάσης Ματσώτας, Ελίνα Τσαβδάρη και Σμάρω Σωτηράκη, η οποία έχει και την επιστημονική επιμέλεια του τόμου. 


Τη συγγραφή των επόμενων τόμων έχουν αναλάβει οι Βασιλική Κόντη, Ματίνα Πάντζαλη, Ελίνα Τσαβδάρη, Karl-Heinz Ottinger, Εβίτα Ζαχαριάδου, Τίνα Ζαχαριάδου, Σμάρω Σωτηράκη και Θανάσης Ματσώτας
 
Υπεύθυνη έκδοσης είνα η Μάρα Καζάκου.

Η επιστημονική επιμέλεια των επόμενων τόμων έχει γίνει από τα έμπειρα αστρολογικά χέρια της Σμάρως Σωτηράκη και του Θανάση Ματσώτα. 


Όλοι οι συνάδελφοι που έχουν αναλάβει τη συγγραφή της εγκυκλοπαίδειας είναι ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ".

Συμβουλή: Μη χάσετε κανέναν τόμο που θα κοσμήσει τις γνώσεις και τη βιβλιοθήκη σας.