Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ιχθείς 2011 - Ετήσιες Αστρολογικές προβλέβεις

Το 2011 είναι μία χρονιά καθοριστικής σημασίας καθώς όλα δείχνουν ότι θα αναγκαστείτε να δείτε τις καταστάσεις από μία άλλη οπτική γωνία και, όσοι είστε πιο συνειδητοποιημένοι, θα μπείτε σε μία διαδικασία αναθεώρησης του συστήματος αξιών σας, το οποίο θα δομήσετε σε πιο ιδεαλιστικές βάσεις.

Η έκλειψη στον Αιγόκερω στιγματίζει την έναρξη του 2011 που στο καλημέρα σας φέρνει αντί για πρωτοχρονιάτικο μποναμά, τα γεγονότα εκείνα που θα σας εξωθήσουν στο να αναθεωρήσετε τους στόχους σας.
Η πέρασμα του Δία στις 22 Ιανουαρίου στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου φαίνεται ότι θα αποτελέσει μία πηγή ανάσας για τα πάσχονται οικονομικά σας. Μην ποντάρετε πολλά σε αυτήν τη διέλευση. Απλά να έχετε κατά νου ότι ο Δίας από τον Κριό μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να λειτουργήσει ως ο φύλακας - άγγελος που έστω και στο παρά πέντε θα σας βγάλει από κάποια αδιέξοδα.

Στο δίμηνο Φεβρουαρίου - Μαρτίου με τις όψεις του Δία με τον Πλούτωνα και την είσοδο του Ουρανού στον Κριό (12/3) οι προσλαμβάνουσες που θα έχετε είτε ακούγοντας τις ειδήσεις είτε από τα γεγονότα που θα σας θίγουν άμεσα, θα σας εξωθούν στο να βγείτε από τη βολή σας και να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Επειδή από τη φύση σας δίνετε μεγάλη σημασία στο συλλογικό καλό και ενδιαφέρεστε για την ανθρωπότητα, θα συνειδητοποιείτε ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να αναθεωρήσετε το σύστημα αξιών σας καθώς θα σας γίνει φανερό ότι μόνο αν ενδιαφέρεστε για το συλλογικό συμφέρον, θα υπερασπίζεστε και τις ατομικές σας ανάγκες.

Στις 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πιο σημαντική πλανητική μετακίνηση του 2011 καθώς ο Ποσειδώνας θα μπει στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου που κινούμενος ανάδρομα θα περάσει και πάλι στον Υδροχόο για να ξαναμπεί οριστικά στο ζώδιό σας το 2012. Ο Ποσειδώνας στην πρώτη μοίρα του ζωδίου σας είναι πανίσχυρος. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του ιδεαλισμού και της ονειροπόλησης, της αγάπης και της συμπόνοιας αλλά επίσης είναι κι αυτός που επιφέρει τη διάλυση και το χάος. Από εσάς και το πόσο συνειδητοποιημένοι είστε, εξαρτάται το αν θα πάρετε τα θετικά ή τα αρνητικά στοιχεία του, πράγμα που ισχύει για όλη την ανθρωπότητα καθώς κάθε μετακίνησή του σαφώς και δεν επηρεάζει ένα και μόνο ζώδιο.
Τον Απρίλιο που στο μεγαλύτερο μέρος του η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα είστε ευνοημένοι και στον αισθηματικό τομέα, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Τον Μάιο οι συνθήκες θα σας επιτρέπουν να προωθήσετε πιο εύκολα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και -παράλληλα- θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσετε την ερωτική σας σχέση. Το διάστημα αυτό ενδείκνυται για επαγγελματικά ανοίγματα, συμφωνίες και αποφάσεις για το μέλλον.

Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είστε τον Ιούνιο με τις εκλείψεις στο ζωδιακό σας σταυρό να σας επηρεάζουν σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην καριέρα σας.
Σωτήρια λέμβο σας από τις 4 Ιουνίου και για ένα χρόνο θα είναι η παρουσία του Δία στον Ταύρο, ζώδιο που βλέπει με πολύ ευνοϊκό τρόπο το δικό σας. Θα βρίσκεται τους κατάλληλους να σας βοηθήσουν ανθρώπους στην κατάλληλη στιγμή και θα αποκτάτε το στήριγμά σας για να προωθείτε τα σχέδιά σας. Θα νιώθετε πιο ανάλαφροι και πιο εξωστρεφείς.

Η έκλειψη που πραματοποιείται τον Ιούλιο δεν θα είναι επιθετική προς το ζώδιό σας αλλά και πάλι πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα οι ερωτευμένοι καθώς μπορεί να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, γεγονός που είναι πιθανό να σας πληγώσει αργότερα.
Ο ανάδρομος Ερμής θα μπλοκάρει τις δουλειές σας τον Αύγουστο αλλά ο μήνας αυτός είναι χαλαρός και αφοσιωμένος στις καλοκαιρινές απολαύσεις....

Θετικές εξελίξεις αναμένονται στο δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου, στο οποίο ευνοούνται οι σχέσεις σας, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να προβληθείτε, να κλείσετε συμφωνίες, να προσπαθήσετε να αυξήσετε την πελατεία σας, να υπογράψετε συμβόλαια ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το αισθηματικό σας μέλλον.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο και πάλι στο ζωδιακό σας σταυρό θα δυσχεραίνουν κάπως τις καταστάσεις που σας αφορούν καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα είτε οικογενειακής φύσεως είτε επαγγελματικά.
Αν είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και δεν την αποφεύγετε κι αν δεν μεψιμοιρείτε στις δυσκολίες αλλά είστε έτοιμοι για αλλαγές, το 2011 θα είναι μια χρονιά στην οποία θα αποδεχθείτε τις ανάγκες σας, θα κάνετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα προβείτε στις απαραίτητες αναθεωρήσεις προκειμένου να δομήσετε τη ζωή σας σε πιο γερές βάσεις.

Σμάρω Σωτηράκη

Οι αναπαραστάσεις των ζωδίων είναι από το "astrology weekly"