Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Το βιβλίο "2012: Αλήθειες και ψέματα" της Σμάρως Σωτηράκη


Με χαρά σας παρουσιάζω την έκδοση του βιβλίου μου "2012 Αλήθειες και ψέματα", το οποίο βρίσκεται σε όλα βιβλιοπωλεία!
Το "2012 Αλήθειες και ψέματα" είναι των εκδόσεων IntroBooks και το προλογίζει ο συγγραφέας και σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου που τον ευχαριστώ από καρδιάς.
Σας το παρουσιάζω με τα λόγια του οπισθόφυλλου:  

Παρασκευή, 21η ∆εκεµβρίου 2012, 11:11 π.µ. – GMT

Μια αινιγµατική ηµεροµηνία –που έχει εντυπωθεί στο µυαλό όλων σχεδόν των κατοίκων του πλανήτη– µας συνδέει απροσδόκητα µε έναν πολιτισµό µακρινό και µυστηριώδη, που ξεπροβάλλει απόκοσµα µέσα από την αχλή του χρόνου. Ο σπουδαίος πολιτισµός των Μάγιας χάθηκε, αλλά άφησε πολύτιµες παρακαταθήκες γνώσης, όπως το απίστευτης οµορφιάς και τελειότητας ηµερολόγιό τους, που καλύτερό του µπορέσαµε να φτιάξουµε- µόνο τις τελευταίες δεκαετίες, χάρη στους υπολογιστές. Όµως, αυτό το ανεκτίµητο κληροδότηµα κρύβει πιθανώς ένα απροσδόκητο και δυσβάσταχτο «τέλος», που κατά κάποια περίεργη συγκυρία πρέπει να «πληρώσει»- ακέραιο η δική µας γενιά.

Οριστικό Τέλος ή Αρχή µιας Νέας Εποχής;
Στο βιβλίο αυτό, η Σµάρω Σωτηράκη προσεγγίζει τη µοιραία ηµεροµηνία µέσα από την κοσµοθεώρηση των Μάγιας, την αστρολογία και τις καταγραφές του συλλογικού ασυνειδήτου. ∆ιαχωρίζει την «ήρα» της παραφιλολογίας- από την ουσιαστική πληροφόρηση και αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό µυστικό:-

Αν οι Μάγιας δεν µας είχαν κληροδοτήσει αυτή την ηµεροµηνία,
θα την είχαµε ήδη «ανακαλύψει»!