Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Λέων 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις


Το 2010 είναι η χρονιά στην οποία θα εδραιώσετε όσες καταστάσεις έχετε ξεκινήσει από το 2009, είτε συναισθηματικές είτε επαγγελματικές, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας και –πιθανώς- θα κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα.

Με δυσθυμία θα ξεκινήσει το 2010 καθώς ο Ιανουάριος θα είναι ανατρεπτικός και εσείς, κόντρα στον χαρακτήρα σας, θα πρέπει να είστε πολύ συντηρητικοί ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες.
Από τον Φλεβάρη και μολονότι ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και θα προκαλεί κάποιες ανατροπές, οι συγκυρίες θα σας ευνοούν και θα βρίσκετε πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας ενώ θα ξαναγεμίζει το πορτοφόλι σας.

Οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο ευχάριστες μετά τις 10 Μαρτίου με τον Άρη ορθόδρομο στο ζώδιό σας αλλά η κούραση δεν θα μετριαστεί. Μέχρι τις 17 Απριλίου θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να συνάψετε ενδιαφέρουσες συνεργασίες, να διαφημιστείτε, να αυξήσετε τη πελατεία σας ή να πάρετε προαγωγή και -όπως είναι φυσικό- θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον κάθε φιλόδοξου Λιονταριού.

Από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου είναι προτιμότερο να εστιαστείτε στα όσα θα έχετε κατακτήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να τα εντάξετε στη καθημερινότητά σας και να τα μονιμοποιήσετε παρά να κάνετε περαιτέρω ανοίγματα σε περιόδο που μόνο κακό θα σας κάνουν. Άλλωστε ο μετριασμός των δραστηριοτήτων θα είναι απαραίτητος καθώς τόσους μήνες με τον Άρη στο ζώδιό σας (16/10/2009 -  7/6/2010) το νευρικό σας σύστημα θα βρίσκεται σε υπερδιέγερση λόγω πολλών ευθυνών και εξάντλησης.
Στο ίδιο διάστημα όαση θα αποτελέσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας (14/6 - 10/7), η οποία θα ευνοήσει τις αισθηματικές σας υποθέσεις.

Σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα για τα Λιοντάρια του πρώτου τριημέρου θα αποτελέσει η παρουσία του Ουρανού στον Κριό (28/5 - 14/9), θέση από την οποία σας υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις. Τις θετικές επιδράσεις του Ουρανού θα ενισχύσει και ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου αρχίζει μία μεγάλη περίοδος στην οποία θα ξεπεράσετε ακόμη και τα δικά σας υψηλά στάνταρ δημιουργικότητας και προσπάθειας αλλά θα αξίζει το κόπο, καθώς τα άστρα θα σας ανταμείψουν με κοινωνική καταξίωση και πιο γεμάτες τσέπες.
Μη ξεχνάτε ότι είναι προτιμότερο να έχετε ολοκληρώσει τις προσπάθειές σας μέχρι το τέλος του Νοέμβρη, να έχετε υπογράψει οποιαδήποτε σύμβαση ή συμφωνία και να είστε σε θέση να κρατήσετε μία συντηρητική στάση τον Δεκέμβρη, προκειμένου να αποφύγετε τους σκοπέλους της έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή που θα κάνουν φινάλε στο 2010.

Σμάρω Σωτηράκη