Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Καρκίνος 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις



Από τις τελευταίες ημέρες του 2009 έχει αρχίσει η προεργασία για να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο ζωής, να δώσετε οριστικό τέλος στις καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν και να βάλετε καινούργιους στόχους. Ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας που θα πραγματοποιήσουν ένα σκληρό σύστημα όψεων, το οποίο ονομάζεται ΤΑΥ, θα σας ταλανίσουν μέχρι να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας. Αν πάτε κόντρα στον υπέρμετρο συναισθηματισμό σας που δυσκολεύει τις αλλαγές και πάρετε τα ρίσκα σας, θα συντονιστείτε καλύτερα με αυτούς τους παντοδύναμους πλανήτες που θα επηρεάζουν το ζώδιό σας.

Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς από τις 18 Ιανουαρίου, θα είναι η υποστήριξη που σας προσφέρει το σύμπαν μέσα σε μία τόσο δύσκολη χρονιά.

Από τις 11 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς, αναμένονται κάπως πιο ευχάριστες εξελίξεις ενώ η παρουσία του Ήλιου από τις 19/2 στο ίδιο ζώδιο, θα "φωτίσει" τις καρδιές σας και θα σας εξωθήσει στο να αντιμετωπίζετε με περισσότερη αισιοδοξία τις καταστάσεις που σας αφορούν γι αυτό θα είστε σε θέση να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις.
Τον Μάρτιο θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας με τη προϋπόθεση να είστε εργατικοί, εστιασμένοι στο σκοπό, συνετοί και δίκαιοι.
 
Η επιστροφή του Κρόνου στη παρθένο από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου σας απαλλάσσει από κάποια βάρη αλλά δυστυχώς στην ίδια περίοδο δεν θα είναι εύκολο να προωθήσετε τα σχέδιά σας καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος (18/4 - 11/5) ενώ στις 28 Μαίου ο Ουρανός μπαίνει στο επιθετικό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου και τον ακολουθεί κατά πόδας στο ίδιο ζώδιο ο Δίας που θα παραμείνει στον Κριό από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.


Παράλληλα, από τις 20 Μαίου μέχρι τις 14 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα φωτίζει τους έρωτές σας, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε δεόντως.

Από τον Ιούνιο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου είναι προτιμότερο να κλειστείτε στο καρκινίσιο καβούκι σας. Αυτό το καλοκαίρι προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για ξεκούραση καθώς, εκτός από τις πιεστικές και ανατρεπτικές όψεις που δέχεστε, θα πραγματοποιηθούν δύο εκλείψεις στο ζωδιακό σας άξονα. η Σεληνιακή στις 26/6 και η Ηλιακή στις 11/7.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα όργανα που θα σημάνουν τη λήξη της διορίας σας. Οι αλλαγές πλέον θα είναι επιβεβλημένες, είτε το θέλετε είτε όχι, κι εσείς θα είστε αναγκασμένοι να δώσετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας για να βάλετε τις βάσεις για ένα μέλλον πιο συμβατό προς τις πραγματικές ανάγκες σας που δεν θα βαυκαλίζει τον εγωισμό σας αλλά θα προάγει τη προσωπικότητά σας.
Αρωγός σας σ' αυτή τη περίοδο θα είναι η Αφροδίτη η οποία θα "κολλήσει" στον ευνοϊκό για το ζώδιό σας Σκορπιό από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2011. Το Αφροδίσιο Φως θα φωτίσει τους έρωτές σας, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δεν θα σας αφήνει να χάνετε τη δύναμή σας, ακόμη και στις πιο αντίξοες καταστάσεις.

Σμάρω Σωτηράκη