Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Σκορπιός 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις



Η φετινή χρονιά μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ευνοική για σας τους Σκορπιούς. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που σας κυβερνάει, σας στέλνει θετικές ενέργειες (ειδικά αν έχετε γεννηθεί Οκτώβριο), σας βοηθάει να αναγεννηθείτε και σας κάνει πιο δυνατούς ψυχικά.
Παράλληλα, Ο Δίας - που από την αρχαιότητα θεωρείται ο πιο τυχερός πλανήτης - θα μπει στο φιλικό για σας περιβάλλον των Ιχθύων και θα φέρει θεαματικές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα γίνετε ακόμη πιο ερωτικοί και θελκτικοί, οι δημιουργικές σας ικανότητες θα αυξηθούν κατακόρυφα, ενώ αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες η φετινή χρονιά θα σας δώσει επιτυχίες και αναγνώριση.

Το πρώτο μισό της χρονιάς ίσως είναι σχετικά πιο δύσκολο. Ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται συνέχεια (μέχρι και τις 7 Ιουνίου) σε ένα εχθρικό απέναντι σας ζωδιακό περιβάλλον (στον Λέοντα) και θα κάνει πόλεμο "με νύμφες και εγγόνια". Εντάσεις μπορεί να προκύψουν ειδικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσέξτε να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά και αποφεύγετε γενικά τις συγκρούσεις με προισταμένους σας, ισχυρά άτομα κ.λ.π. Προτιμήστε να κάνετε ανοίγματα και να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες από το Μάρτιο και έπειτα (με εξαίρεση το διάστημα 18 Απριλίου - 11 Μαίου, που ο πλανήτης Ερμής θα είναι ανάδρομος).

Οι διελεύσεις του Κρόνου στο δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι και του Ουρανού στο έκτο (28/5 - 13/8)χρήζουν της προσοχής σας σε θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτή τη χρονιά πρέπει να "ακούτε" το σώμα και τη ψυχή σας και να φροντίζετε για την ισορροπία και την εκτόνωσή τους.

Με κάποιες εντάσεις ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ξεκινά το 2010 λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Λέοντα. Αποφύγετε τα ρίξετε λάδι στη φωτιά και απευθυνθείτε στις ισχυρές σας διασυνδέσεις για να λύσουν αυτοί, με τον τρόπο τους, τα προβλήματά σας.
Τα πράγματα εξομαλύνονται από τον Μάρτιο που θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για επαγγελματικά ανοίγματα, καινούργιες συνεργασίες και κοινωνική καταξίωση.
Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε διαπραγματεύσεις στο διάστημα από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ταύρο.

Ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού για να πάρετε τις διακοπές σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας είναι ο Ιούλιος.

Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς αναμένεται σούπερ φλογερό στον ερωτικό τομέα! Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σας για να σας δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα. Ένοντες συγκινήσεις, επιστροφές των ασώτων του παρελθόντος, γάμοι, μεγάλοι έρωτες, εφήμερες καταστάσες και ότι άλλο σας αρέσει είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτό το διάστημα. Κι αν προκαλέσει κάποιες εντάσεις στην ανάδρομη κίνησή της (8/10 - 18/11) μην ανησυχήσετε. Αν δεν τραβήξετε εσείς το σκοινί, οι όποιες αντιξοότητες θα είναι παροδικές.
Το ίδιο διάστημα όσοι δεν καταναλώσετε όλη την ενέργειά σας στον έρωτα και είστε διατεθειμένοι να δώσετε τον αγώνα σας για μια καλύτερη καριέρα, θα δίτε κάποια όνειρά σας να πραγματώνονται.

Σμάρω Σωτηράκη