Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Αιγόκερως 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις



Στο επίκεντρο καταιγιστικών επιδράσεων θα βρεθείτε φέτος εσείς οι Αιγόκεροι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το Δεκέμβριο. Πολλά πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες θα αλλάξουν ριζικά και για ένα διάστημα ίσως βρεθείτε "μετέωροι". Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις είναι η στωικότητα αλλά και η αποδοχή από την πλευρά σας του γεγονότος ότι περνάτε τώρα μέσα από μία ιδιαίτερη φάση μύησης.

Ο μυστηριώδης και μεταμορφωτικός Πλούτωνας που βρίσκεται από πέρυσι στο ζώδιο σας θα σχηματίσει φέτος δυσαρμονικές όψεις με τους πλανήτες Κρόνο, Ουρανό και Δία. Ολόκληρο αυτό το σύστημα όψεων θα επιφέρει συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή σας! Θα είναι σα να κλείνετε ένα κύκλο ζωής και να ανοίγετε έναν άλλο καινούργιο. Από σας και από τις ενέργειες που θα κάνετε κυρίως φέτος εξαρτάται το τι μορφή θα πάρει ο καινούργιος αυτός κύκλος της ζωής και αν θα είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον προηγούμενο.

Πρέπει να αποτινάξετε από τη ζωή σας πράγματα και καταστάσεις που συντηρείτε είτε από ανασφάλεια είτε για χάρη κάποιων κοινωνικών σκοπιμοτήτων. Αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, κάντε την ενδοσκόπηση σας και μπείτε στη διαδικασία να κάνετε οικειοθελώς αλλαγές. Όσο πιο γρήγορα μπείτε σε αυτή τη διαδικασία τόσο λιγότερο οδυνηρά θα είναι τα αποτελέσματα των σκληρών πλανητικών επιδράσεων που θα δεχτείτε φέτος.

Η χρονιά ξεκινάει με μία Ηλιακή έκλειψη (15/1) και ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, αστρικός συνδυασμός περεμποδιστικός για την υλοποίηση των σχεδίων σας, ο οποίος θα προκαλέσει ένα πλήθος εντάσεων στις σχέσεις σας, είτε τις διαπροσωπικές είτε τις επαγγελματικές.

Από τον Φλεβάρη οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερους καρπούς με τη προϋπόθεση να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και έτοιμοι να απαλλαγείτε από τις εξαρτήσεις σας, όταν αποδεικνύονται ανασταλτικές για τη πρόοδό σας, είτε αυτές αφορούν σε συνεργάτες σας είτε σχετίζονται με τη προσωπική σας ζωή.

Η επιστροφή του Κρόνου στη παρθένο από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου θα σας δώσει μια ανάσα για να ανασυγκροτηθείτε και να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, αν εκείνη τη στιγμή νιώσετε ότι είναι απαραίτητο.

Το δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου με τις εκλείψεις στο ζωδιακό σας άξονα αποτελεί τη καλύτερη περίοδο για τους Αιγόκερους που θέλετε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες.
Το καλοκαίρι που οι πλανητικές επιδράσεις με τον Ουρανό (28/5 - 13/8) και τον Δία (6/6 - 8/9) να βρίσκονται στον Κριό και να πυροδοτούν ακόμη περισσότερο τις επιθετικές επιδράσεις που δέχεστε, θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας για να κερδίσετε χρόνο αποσυμπίεσης και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αντέξετε το διάστημα μέχρι το τέλος της χρονιάς, το οποίο θα είναι γεμάτο υποχρεώσεις, δουλειά και πίεση.

Επιστρατέψτε τις αρετές του Κρόνου (σύνεση, επιμονή, υπομονή) και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω κι αν έρθουν λίγο πιο αργά από το αναμενόμενο. Σημασία έχει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη και ουσιαστικότερη ζωή.

Σμάρω Σωτηράκη