Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Τοξότης 2010 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις



Καλύτερες ημέρες φαίνεται να έρχονται για σας τους Τοξότες. Αρκεί βέβαια να είσαστε συνεπείς σε μία δύσκολη γενικά χρονιά, που περιέχει πιεστικές αστρολογικά επιδράσεις. Φέτος θα πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Να δείτε πιο καθαρά στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα σας το ποιος είναι τι και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα.

Ο τομέας που χρειάζεται να περιφρουρήσετε περισσότερο είναι ο οικονομικός. Θα πρέπει να διαχειριστείτε πολύ προσεκτικά τα χρήματα σας και γενικά τα περιουσιακά σας στοιχεία. Με το Δία - τον πλανήτη που σας κυβερνάει - να είναι φέτος δυσαρμονικός απέναντι σας θα σας κυριεύουν εύκολα οι ενθουσιασμοί σας, θα κινείστε παρορμητικά και θα θέλετε να κάνετε τα πράγματα "αλά γκράντε". Άλλες χρονιές βασιζόσαστε στην καλή σας τύχη και τα πράγματα σας έβγαιναν σχεδόν από μόνα τους. Φέτος όμως η τύχη δείχνει να μην είναι τόσο με το μέρος και το φάσμα της αποτυχίας θα αιωρείται συχνά πάνω από το κεφάλι σας. Γι' αυτό θα χρειαστεί να γίνετε πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας.

Το ξεκίνημα της χρονιάς διαγράφεται κάπως δύσκολο για σας. Με τον Ερμή ανάδρομο και την έκλειψη Ηλίου στον τομέα των οικονομικών σας μπορεί να υποστείτε απώλειες, ειδικά αν κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μετά τις 20 Ιανουαρίου όμως θα αρχίσετε να βρίσκετε λύσεις στα θέματα που σας δημιουργούσαν αδιέξοδα. Κάποιοι άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά θα είναι διατεθειμένοι να σας στηρίξουν τότε.
Ωστόσο, όλη τη χρονιά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων.

Στο διάστημα από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου που ο Κρόνος θα βρίσκεται και πάλι στο επιθετικό προς το ζώδιό σας περιβάλλον της Παρθένου, είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία πιο συντηρητική στάση και να αξιοποιήσετε τη περίοδο αυτή κάνοντας την αυτοκριτική σας για το παρελθόν και εντοπίζοντας τυχόν λάθη σας.
Στην ίδια περίοδο και συγκεκριμένα από τις 28 Μαίου μέχρι τις 13 Αυγούστου ο Ουρανός θα μπει στο αρμονικό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Κριού για να σας φέρει συναρπαστικές εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα που θα τις επισφραγίσει ο κυβερνήτης σας Δίας, ο οποίος θα μπει κι αυτός στον Κριό από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Έρωτας, δημιουργικότητα, παιδιά! (Ιδιαίτερα για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο).

Ο χαλαρός Αύγουστος ενδείκνυται για ξεκούραση καθώς από τον Σεπτέμβριο τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να δουλεύετε πολύ σκληρά, τη στιγμή που κάποιοι Τοξότες θα δέχεστε πισώπλατα χτυπήματα.
Οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς στο τέλος της χρονιάς αλλά όχι ανάλογους της αξίας σας καθώς η έκλειψη του Δεκεμβρίου στον άξονά σας θα είναι εμπόδιο στις συνεργασίες σας. Ωστόσο, τίποτε δεν θα είναι τόσο ισχυρό ώστε να εμποδίσει τη καταξίωσή σας μέσα στο 2011, μια χρονιά που θα σας ανταμείψει πιο δίκαια για τις προσπάθειές σας.

Σμάρω Σωτηράκη